Over ons

De-Schie.nl is ontstaan uit een gedeelde passie voor de rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid van het gebied rondom de Schie. Onze betrokkenheid bij deze prachtige omgeving heeft ons samengebracht en geleid tot de creatie van dit platform.

Wij zijn een diverse groep individuen met verschillende achtergronden en interesses, maar met een gemeenschappelijke liefde voor de Schie en alles wat het te bieden heeft. Of het nu gaat om het verkennen van de waterwegen, het bewonderen van de vogels en het wildleven, of het ontdekken van de culturele schatten die dit gebied herbergt, we delen allemaal een diepe waardering voor de Schie en haar omgeving.

Ons doel is om informatie te delen, verhalen te vertellen en een gemeenschap te creëren van mensen die net zo gepassioneerd zijn over de Schie als wij dat zijn. We streven ernaar om de schoonheid en de geschiedenis van dit gebied te bewaren en te delen, zodat toekomstige generaties er ook van kunnen genieten.

De-Schie.nl is een platform voor iedereen die geïnteresseerd is in de Schie en haar omgeving, of je nu een lokale bewoner bent, een bezoeker, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat dit gebied te bieden heeft. We hopen dat je hier inspiratie zult vinden, nieuwe dingen zult leren en je liefde voor de Schie met ons zult delen.

Dank je wel voor het bezoeken van De-Schie.nl. We hopen dat je geniet van wat we te bieden hebben en dat je de schoonheid en betekenis van de Schie met ons deelt. Samen kunnen we deze bijzondere plek in ere houden en blijven koesteren.